Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες,

 

Για 5η συνεχή χρονιά το Δ|Υ|Ο FORUM, ο Θεσμός που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, κοινό και επιχειρήσεις, πιστό στο ραντεβού, έρχεται στις 15 και 16 Μαρτίου 2019, στο Ζάππειο, με ελεύθερη είσοδο, προωθώντας την Ιπποκράτεια Θεωρεία που βασίζεται στην πρόληψη μέσω άσκησης και διατροφής, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ομορφιά, την ευεξία και την ισορροπία σώματος & ψυχής.

 

Από φέτος το Δ|Υ|Ο FORUM και ο 8οςΗμιμαραθώνιος Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο κέντρο της πόλης, από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων, με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας δύο παράλληλες γιορτές στο κέντρο της Αθήνας, με συνδετικό κρίκο την υγεία και τον αθλητισμό και προσφέροντας μία μοναδική ανοιξιάτικη εμπειρία στην καρδιά της πόλης του πολιτισμού και του αθλητισμού, η οποία δίνει έμφαση στο «μαζί», τη συντροφικότητα, την πρόληψη, την ευεξία, την άσκηση αλλά και την ψυχαγωγία.

 

Για αυτό το λόγο, η θεματολογία του Δ|Υ|Ο FORUM, πέρα από θέματα υγείας, διατροφής και ομορφιάς, εμπλουτίζεται με ιατρικά θέματα που αφορούν στο τρέξιμο, αντιμετώπιση τραυματισμών, ιατρικές οδηγίες για αρχάριους δρομείς κ.ά. και καλωσορίζει τους συμμετέχοντες του 8ουΗμιμαραθώνιου στο Ζάππειο για χρήσιμες pre-running ιατρικές συμβουλές.

 

Παράλληλα, η Beauty Day, ο θεσμός που καθιέρωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (Π.Σ.Β.Α.Κ.), ενώνει τη δική της δυναμική, με αυτήν του μεγάλου θεσμού του Δ|Υ|Ο FORUM καθώς μοιράζονται έναν κοινό σκοπό: την προώθηση της φροντίδας της ομορφιάς και της υγείας, στη χώρα του Ιπποκράτη και στη χώρα όπου γεννήθηκε και υμνήθηκε η ομορφιά στο πρόσωπο της θεάς Αφροδίτης.

 

Κατά τη διάρκεια της Beauty Day, θα ενημερωθεί το κοινό από τους επαγγελματίες, για όλα τα τελευταία trends στην Ομορφιά, θα παρουσιαστούν νέα λανσαρίσματα καλλυντικών προϊόντων, θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν υπηρεσίες και να γνωρίσουν τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, να παρακολουθήσουν shows μακιγιάζ και κομμωτικής. Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ζαππείου, θα αναλυθούν, μεταξύ άλλων, θέματα που έχουν να κάνουν με την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, την αντιγήρανση, συστατικά και συνθέσεις των καλλυντικών, ό,τι νεότερο για την αντηλιακή προστασία, ο ρόλος των spa στην ευεξία του σώματος και της ψυχής. Το διήμερο πρόγραμμα θα κλείσει με θέματα που αφορούν στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, με αναφορά στα προϊόντα και στις νέες τεχνικές.

 

Δίπλα στον Π.Σ.ΒΑ.Κ., αναπόσπαστο κομμάτι της Beauty Day η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε) και η Καλλιτεχνική Ένωση Κομμωτών Ελλάδος (Κ.Ε. Κ.Ε.).

 

Με την ευκαιρία αυτής της πολύ μεγάλης διοργάνωσης, προσκαλούμε και καλωσορίζουμε τη συμμετοχή των εταιρειών, με την πεποίθηση ότι θα προκύψουν πολύ σημαντικά οφέλη και στον εμπορικό τομέα.

 

Μία μεγάλη γιορτή Ομορφιάς & Υγείας, με Ελεύθερη Είσοδο και χιλιάδες επαγγελματίες και καταναλωτές, που δεν πρέπει να χάσετε!